Blog 27 In retrospectief - vrijdag 9 oktober 2015

Blog 27   In retrospectief

 

Hij was ronduit egoïstisch, tenminste zo oordeelden velen over hem. Het was bovendien niet zijn enige on-aangename eigenschap. Mensen die hem – vooral in zijn jeugd – goed hebben gekend omschreven hem als babbelziek, brutaal, onstuimig. Hij vertoonde soms een ernstig gebrek aan respect, hij kon rampzalig tactloos zijn, had een grote behoefte om op te vallen en bij tijd en wijle was er echt sprake van een falend beoordelingsvermogen. Zijn depressies maakten hem eenzaam en zijn soms ernstige tactloosheid deed hem nogal eens vervreemden van zijn beste vrienden.
Zeg het zelf, niet bepaald een jongeman waarvan je hoopt dat je dochter er mee thuiskomt.
 

 
 
terug naar hoofdmenu weblog

Reacties:

De jongens die de ramen ingooiden van het politieburo waren later daar commissaris. Churchill beschikte over een groot netwerk en had een levensschool gehad in de vrijmetselaarij. De meeste presidenten van de U.S.A. waren vrijmetselaar daardoor had hij toegang tot het hoogste niveau.

Anton- 13-10-2015

Op tv zag ik tijdens de uitvaart van Churchill hoe een vader zijn zoontje op de schouders tilde toen de kist voorbijkwam. Dat is dus historie inschrijven in je kind.

Hans Werkman- 13-10-2015


Reageren:

Anti-spam dertien + dertien = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >